Kirkens Ferieklubb 2019

Bli med på artige dager på starten av sommerferien! Tilbud til deg som er ferdig med 4. eller 5. klasse.

Fra 24.- 28 .juni 2019 besøker vi alle de 5 kirkene i Re! Opplevelsesrike dager i begynnelsen av skoleferien. Vi får besøk av en kunstner og lager kunst, vi drar på gårdsbesøk og fjelltur,
og ellers blir det tid for fotball og andre aktiviteter. Gjennom lek og rollespill skal vi lære om de ulike semoniene i kirken.
Gjør deg klar for opplevelsesrike dager med kunstprosjekt, fjelltur, sykkeltur, baking, fotball, gårdsbesøk og mye mer!
Det blir en dag tilknyttet hver kirke i Re, med oppmøte her! Dette blir gøy!

Klikk her for påmelding. Oppgi navn, fødselsdato og adresse, foresattes navn, telefon og epost.  Evt. spesielle behov/matallergi! Vi har 25 plasser, så det er førstemann til mølla!
Pris: Kr. 200,-. Trenger du mer informasjon kontakt Irene Solberg IS543@kirken.no  Tlf. 98827235

Håper vi ses! Vi har 25 plasser , så det er bare å melde seg på !