19 August
16 September
11:00 Familiegudstjeneste, Røråstoppen skole

Sommerkveld i kirken

4. juli starter den første av fire sommerkvelder i Våle kirke. Hver onsdag i juli inviterer kantorene Bjørn Vidar Ulvedalen og Truls Gran til musikk-, meditasjon- og inspirasjonskveld i Våle kirke.

Det blir en luftig atmosfære fylt med toner fra orgel og piano og de fremmøttes stemmer, sier Bjørn Vidar Ulvedalen, som sammen med Truls Gran ønsker å skape inspirasjonskveld, og på den måten sørge for at vi husker kirken også i sommervarmen.

Truls og Bjørn Vidar har regien og sørger for et bredt spekter av musikk og salmer og får med seg en av prestene. De oppfordrer til å ta med venner og familie som kommer på besøk i ferien. Kanskje det blir noen engelske salmer også, for deg som har engelskspråklig besøk. Bjørn Vidars favoritt til onsdagskveldene er kanskje toccata over Kjærlighetsvisa til Halvdan Sivertsen?

4.7.  kl. 19.30 Våle kirke

Velkommen til sommerkveld i kirken. En time med sommerlige salmer, musikk og bibelske tekster i Våle middelalder kirke. Variert program ved Trompet: Ruth Elisabeth Bergtun, kantor Bjørn Vidar Ulvedalen og sokneprest Ragnhild Christophersen Kollekt ved utgangen til dekning av utgifter. Hjertelig velkommen!

11.7. kl. 19.30 Våle kirke
Velkommen til sommerkveld i kirken. En time med sommerlige salmer, musikk og bibelske tekster i Våle middelalder kirke. Variert program ved sopran Eva Langeland Gjerde, kantor Bjørn Vidar Ulvedalen og sokneprest Ragnhild Christophersen. Kollekt ved utgangen til dekning av utgifter. Hjertelig velkommen!

18.7. kl. 19.30 Våle kirke
Velkommen til sommerkveld i kirken. En time med sommerlige salmer, musikk og bibelske tekster i Våle middelalder kirke. Variert program ved Fiolinduo: Cathrine Marie og Christina Eileen Gruber, kantor Bjørn Vidar Ulvedalen og sokneprest Jon-Geir Dittmann. Kollekt ved utgangen til dekning av utgifter. Hjertelig velkommen!

25.7 kl. 19.30 Våle kirke
«Sommerkveld i kirken» med orgelmusikk, lesninger og salmesang ved kantor Truls Gran og sogneprest Jon-Geir Dittmann.

Av: Per Astrup Andreassen   Publisert: 19.06.2018