11:00 Konfirmasjonsgudstjeneste i Ramnes Kirke
17 Juni
24 Juni

Allsidig vårkonsert

Vårkonserten i Undrumsdal kirke bød på et allsidig program. Med både unge talentfulle musikere og noen litt mer tilårskomne, ble det en musikalsk helaften.

Tekst og foto Per Astrup Andreassen

Undrumsdal kirkes eget StayUpKoret bidro med forfriskende sang og åtte år gamle Pernille Meilegård Joberg imponerte med soloparti på sangen Har du fyr. Det spirer og gror  tydeligvis i Undrumsdal for tida. Da også med tanke på den unge duoen fra StayUpKoret; Harriet og Oda og deres flotte stemmer. På ungdomsfronten må det også trekkes fram Stian Hogsrød på klassisk gitar og Fredrik Ormestad Larsen på xylofon.

Stor bredde
På vårkonserten deltok også Holmestrand trekkspillklubb og Orkesterforeningen, med unge og ikke fullt så unge musikanter. Totalt ble det stor bredde og et variert å godt sammensatt program på årets vårkonsert. Med kantor Truls Gran på orgelkrakken og altmuligmann når det gjelder lyd og arrangement borget det for en flott kveld, som ble avsluttet med et godt inntak av kalorier i form av kaker og sjokolade sammen med kaffe og saft. Gratulerer med en god konsert, og takk til Undrumsdal menighetsråd og Bjerkely menighet for nok en vårkonsert! Som kveldens konferansier, Alf Henrik Engen sa det: Den kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt nå som våren endelig har kommet!

Av: Per Astrup Andreassen   Publisert: 20.04.2018