Meny
Påmelding
Våle menighetshus
Kalender
25 September
11:00 Institusjonsandakt, Re helsehus
30 September
07:00 Gudstjeneste i Sagatun
02 Oktober
11:00 Institusjonsgudstjeneste, Re helsehus
07 Oktober
11:00 Gudstjeneste, Våle kirke
09 Oktober
11:00 Institusjonsandakt, Re helsehus
14 Oktober
11:00 Gudstjeneste i Fon Kirke
11:00 Familiegudstjeneste i Røråstoppen Skole
11:00 Gudstjeneste i Undrumsdal Kirke
16 Oktober
11:00 Institusjonsandakt, Re helsehus
21 Oktober
11:00 Gudstjeneste i Ramnes Kirke

Til Ettertanke

Til Ettertanke

Noen å snakke med?

Kirkens SOS

 

Livskraftig menighet

Revetal menighet trenger økte inntekter for å opprettholde dagens satsing. Derfor ønsker menigheten å sette fokus på givertjenesten.

Menighetsutvalget er fortsatt optimistisk og har stor tro på at menigheten skal ha vekst og nå ut til både barn, barnefamilier, voksne og pensjonister som bor på Revetal, og som ønsker kort vei til gudstjenestene på Røråstoppen skole.

Fortsatt grunnlag for drift
Are Jacobsen og Ole Harald Neergård er to av ildsjelene i menigheten. De ser en sammenheng mellom engasjement i Revetal menighet og giverglede. http://re.kirken.no/img/06_11_14_Revetal_Menighet/15_Are_Jacobsen_og_Ole_Harald_Neergard.jpg
 - Det er heldigvis også givere som ikke selv er engasjert i menigheten som har vært faste givere i alle år, fordi de ser viktigheten av denne type menighet. En støtte vi er svært glade for, sier Are.

Barna trives
Med tilhold på Røråstoppen skole og den stadig økende befolkningen i og rundt Revetal er det grunnlag for en gudtsjenstefeirende menighet på Revetal. Med en litt friere og annerledes måte å gjennomføre gudstjenester på har menighetsutvalget stor tro på at dette er et godt supplement til de andre gudstjenestene i Re.
Spesielt tyder responsen fra mange av barna på at dette må vi satse på videre. Flere av barna gir uttrykk for at de gleder seg til søndag formiddag på Røråstoppen. Her treffer de andre barn, får delta på de forskjellige aldersbestemte gruppene mens gudstjenesten pågår, får springe rundt og leke i gymsalen etterpå.

Satse på givertjenesten
Det er derfor med frimodighet Are og Ole Harald tør å utfordre gamle givere og forhåpentligvis nye givere på til å bidra i givertjenesten, nettopp fordi vi ønsker å fortsette med å gi barnefamilier, unge, voksne og eldre et menighetstilbud på Revetal.
Are har også jobbet med å få til en enklere måte å registrere givere på. Det vil komme mer informasjon om dette senere. Hvis du ønsker å registrere deg allerede nå kan du ta kontakt med Are Jacobsen på epost: are.jacobsen@gmail.com.

Vi vil rette en takk til alle som støtter Revetal menighet.

Påskevandring
http://re.kirken.no/img/06_11_14_Revetal_Menighet/15-18_Palmesondag,_Revetal_menighet.jpgPalmesøndag er det barnas påskedag på gudstjenesten på Røråstoppen da er det tradisjon for påskevandring
Menigheten blir tatt med på en vandring i gymsalen - fra palmesøndag fram til den tomme graven og Jesu seier over døden. Det lages stasjoner i gymsalen der blant annet nattverdbordet dekkes, korset bæres og løftes opp. Det lages palmeblader og deltakerne for selv være med å snekre korset. Bibelens tekst fra påsken blir samtidig lest opp ved de forskjellige stasjonene.
http://re.kirken.no/img/06_11_14_Revetal_Menighet/Utfordrende_okonomi,_Revetal_menighet,_annonse.jpg

 

  
Av: Per Astrup Andreassen   Publisert: 09.03.2018
 

Se tidligere utgaver »
Linker
»
»
»
»
»
Dagens bibelord
Kontaktinfo

Re Kirkekontor 
Revetalgata 10              
3174 Revetal

Tlf: 40 90 31 00
post@re.kirken.no

Åpningstider
Tirsdag kl. 10 - 11:30
Onsd. - torsd. kl. 10.00 - 14.00
Lunsjpause kl. 11:30 - 12:00
Kundepålogging

Brukernavn:

Passord:

Copyright © 2015 Re kirkelige fellesråd. Powered by KWeb fra kirkedata.no