25 Juni
29 Juli
18:00 Gudstjeneste i Våle Gamle Prestegård

Livskraftig menighet

Revetal menighet trenger økte inntekter for å opprettholde dagens satsing. Derfor ønsker menigheten å sette fokus på givertjenesten.

Menighetsutvalget er fortsatt optimistisk og har stor tro på at menigheten skal ha vekst og nå ut til både barn, barnefamilier, voksne og pensjonister som bor på Revetal, og som ønsker kort vei til gudstjenestene på Røråstoppen skole.

Fortsatt grunnlag for drift
Are Jacobsen og Ole Harald Neergård er to av ildsjelene i menigheten. De ser en sammenheng mellom engasjement i Revetal menighet og giverglede. http://re.kirken.no/img/06_11_14_Revetal_Menighet/15_Are_Jacobsen_og_Ole_Harald_Neergard.jpg
 - Det er heldigvis også givere som ikke selv er engasjert i menigheten som har vært faste givere i alle år, fordi de ser viktigheten av denne type menighet. En støtte vi er svært glade for, sier Are.

Barna trives
Med tilhold på Røråstoppen skole og den stadig økende befolkningen i og rundt Revetal er det grunnlag for en gudtsjenstefeirende menighet på Revetal. Med en litt friere og annerledes måte å gjennomføre gudstjenester på har menighetsutvalget stor tro på at dette er et godt supplement til de andre gudstjenestene i Re.
Spesielt tyder responsen fra mange av barna på at dette må vi satse på videre. Flere av barna gir uttrykk for at de gleder seg til søndag formiddag på Røråstoppen. Her treffer de andre barn, får delta på de forskjellige aldersbestemte gruppene mens gudstjenesten pågår, får springe rundt og leke i gymsalen etterpå.

Satse på givertjenesten
Det er derfor med frimodighet Are og Ole Harald tør å utfordre gamle givere og forhåpentligvis nye givere på til å bidra i givertjenesten, nettopp fordi vi ønsker å fortsette med å gi barnefamilier, unge, voksne og eldre et menighetstilbud på Revetal.
Are har også jobbet med å få til en enklere måte å registrere givere på. Det vil komme mer informasjon om dette senere. Hvis du ønsker å registrere deg allerede nå kan du ta kontakt med Are Jacobsen på epost: are.jacobsen@gmail.com.

Vi vil rette en takk til alle som støtter Revetal menighet.

Påskevandring
http://re.kirken.no/img/06_11_14_Revetal_Menighet/15-18_Palmesondag,_Revetal_menighet.jpgPalmesøndag er det barnas påskedag på gudstjenesten på Røråstoppen da er det tradisjon for påskevandring
Menigheten blir tatt med på en vandring i gymsalen - fra palmesøndag fram til den tomme graven og Jesu seier over døden. Det lages stasjoner i gymsalen der blant annet nattverdbordet dekkes, korset bæres og løftes opp. Det lages palmeblader og deltakerne for selv være med å snekre korset. Bibelens tekst fra påsken blir samtidig lest opp ved de forskjellige stasjonene.

Av: Per Astrup Andreassen   Publisert: 09.03.2018